Huidveroudering

Huidveroudering

Vanaf het 30e levensjaar gaat onze huid verouderen. Hij produceert minder collageen en ook de stevigheid van elastinevezels neemt af. Om de huid mooi, egaal en strak te houden, zijn er in onze praktijk tal van mogelijkheden.

 

BEHANDELING VAN UW HUID

  • ZO Medical & ZO Skin Health

Dr Obagi’s ZO Medical is de volgende generatie van therapeutische huidverzorgingsproducten en behandelingen.

De producten van ZO Medical bevatten zeer effectieve ingrediënten in de juiste concentratie. ZO Medical is daarom uitsluitend verkrijgbaar via klinieken en medische/huidtherapeutische centra. ZO Medical bestaat uit producten gebaseerd op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de huidverzorging en nieuwe uitgebreide klinische studies. Ook deze producten zijn gebaseerd op de filosofie van dr. Zein Obagi voor het creëren van een gezonde huid.

  • Dermapen / microneedling

Door middel van minuscule naaldjes worden kleine ‘kanaaltjes’ in de huid gemaakt tot in de dermis (lederhuid, 2 huidlaag). Collageen wordt gestimuleerd en er worden nieuwe verbindingen gemaakt tussen elastine en collageen vezels.Heeft u een vraag? Of wilt u ons mailen of bellen? Ga dan naar onze contactpagina voor alle informatie.