De voedingsacademie

Brenda Frunt

Brenda Frunt

Tijdens mijn opleiding CIOS Sport & Bewegen is mijn interesse op het gebied van voeding gewekt.
Nadat ik het CIOS had afgerond, ben ik dan ook de opleiding Voeding & Diëtetiek gaan studeren.
De specialisatie sportdiëtetiek was voor mij een logisch vervolg.
Na afronding van deze opleiding heb ik mijn eigen praktijk opgezet,
genaamd Diëtistenpraktijk Brenda Frunt, met locaties in Berlicum en Waalwijk.

 

Vanwege de groeiende vraag naar diëtetiek wilde ik mijn praktijk graag uitbreiden, wat heeft geleid tot de voedingsacademie. de voedingsacademie kent nu locaties in Berlicum, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Berkel-Enschot en Waalwijk.
Als diëtist binnen de voedingsacademie geef ik professioneel advies op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. De nadruk wordt gelegd op een combinatie van voeding, beweging, ontspanning en leefstijl. Daarnaast maak ik als sportdiëtist een op maat gemaakt voedingsplan, afgestemd op de trainingen en de leefstijl van (top)sporters.

Diëtiste met specialisatie in (top)sportdiëtetiek
06 – 45 300 399

Monique

informatie volgt

Het team van de voedingsacademie
de voedingsacademie
Sinds 1 augustus 2007 is Brenda haar diëtistenpraktijk gestart binnen Zorgplaza Waalwijk. Per 1 januari 2010 is ‘Dietistenpraktijk Brenda Frunt’ overgegaan naar ‘de voedingsacademie’. Het team is gegroeid en bestaat nu uit Brenda Frunt, Marieke de Groot en Inge Marcelissen. Marieke is werkzam in Berlicum. Brenda en Inge zijn werkzaam binnen Zorgplaza Waalwijk.

 

Brenda Frunt
Tijdens mijn opleiding CIOS Sport & Bewegen is mijn interesse op het gebied van voeding gewekt. Nadat ik het CIOS had afgerond, ben ik dan ook de opleiding Voeding & Diëtetiek gaan studeren. De specialisatie sportdiëtetiek was voor mij een logisch vervolg.
Na afronding van deze opleiding heb ik mijn eigen praktijk opgezet, genaamd Diëtistenpraktijk Brenda Frunt, met locaties in Berlicum en Waalwijk. Vanwege de groeiende vraag naar diëtetiek wilde ik mijn praktijk graag uitbreiden, wat heeft geleid tot de voedingsacademie.  de voedingsacademie kent nu locaties in Berlicum, Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en Eindhoven.
Als diëtist binnen de voedingsacademie geef ik professioneel advies op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. De nadruk wordt gelegd op een combinatie van voeding, beweging, ontspanning en leefstijl. Daarnaast maak ik als sportdiëtist een op maat gemaakt voedingsplan, afgestemd op de trainingen en de leefstijl van (top)sporters.
Ik ben als (sport)diëtiste werkzaam op de volgende locaties:
Zorgplaza in Waalwijk, de talentenacademie Den Bosch, Topsupport Eindhoven en het Sport Medisch Centrum in Tilburg.

 

Inge Marcelissen
Gezond leven is iets wat mij altijd heeft geinteresseerd. Koken, bakken en vooral opeten, ik vind het geweldig! Na het afronden van de havo had ik besloten om Voeding en Dietetiek te gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding is mijn passie voor voeding verder ontwikkeld, maar zeker ook verdiept. Ik geloof dat er voor iedereen een passende leefstijl ontwikkeld kan worden, welke gezond en lekker is. Een leefstijl met niet alleen oog voor voeding, maar wat daarbij ook de persoon centraal staat. Vanuit de normen en waarden maar ook wensen en behoefte van de persoon werken we samen naar een nieuwe leefstijl. Een perfect advies op maat!

Momenteel werk ik op de woensdagen bij Zorgplaza Waalwijk.

 

Werkzaamheden
Diëtisten geven professioneel advies op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. De nadruk wordt gelegd op een combinatie van voeding, beweging, ontspanning en leefstijl. De diëtisten van de voedingsacademie geven u praktische adviezen en de juiste begeleiding om uw doel na te streven.

 

Cursussen
Naast individuele adviezen en begeleiding geven ze ook cursussen, workshops en lezingen op het gebied van voeding en diëten. Regelmatig volgen de diëtisten bij- en nascholingscursussen zodat ze op de hoogte blijven van de laatste voedingsadviezen en behandeltechnieken.

 

Lid van
Het team van de voedingsacademie is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, Vereniging Sportdiëtetiek Nederland en het kwaliteitsregister voor paramedici.

 

ver_dietisten kwal_regis_param

Heeft u een vraag? Of wilt u ons mailen of bellen? Ga dan naar onze contactpagina voor alle informatie.